Bso

BSO

Na schooltijd is er tijd voor ontspanning. Onze buitenschoolse opvang (4-12 jaar) biedt volop mogelijkheden, kinderen moeten hier niets, maar kunnen hier hun eigen keuzes te maken. En keuze hebben zij volop! Dagelijks is er een keuze uit activiteiten op het gebied van de pijlers Sport, Cultuur, Natuur & Avontuur, Multimedia en Wereldwijs waarin onze coaches een belangrijke rol spelen. Ook buitenspelen staat hoog in het vaandel. Bij uitstapjes wordt gebruik gemaakt van onze eigen Zonnekinderen busjes.

De BSO van IKC Kameleon maakt gebruik van de multifunctionele ruimtes binnen het gebouw. De BSO werkt daarnaast ook samen met de andere BSO’s van Zonnekinderen in Duiven. Naast het activiteitenprogramma van de eigen locatie komen ook de coaches regelmatig langs op de locatie om leuke activiteiten op hun gebied aan te bieden.

Voorschoolse opvang

Op IKC Kameleon wordt ook voorschoolse opvang vanaf 07.00 uur geboden en vakantieopvang van 07.00 – 18.30 uur.

Vakantie opvang

Vakantie is de tijd om te ontspannen. Leuke dingen doen, zonder school of andere verplichtingen. Die tijd proberen wij zo leuk mogelijk te maken voor de kinderen. We organiseren leuke, spannende en afwisselende activiteiten en omdat we de hele dag de tijd hebben, kunnen we activiteiten doen en uitstapjes organiseren waar we anders niet aan toe komen. Ook organiseren we in de vakantie Natuur, Sport, Cultuur en Multimediadagen. Tijdens deze dagen is er voor alle BSO’s een speciaal activiteitenprogramma georganiseerd op het gebied van de pijlers. We pakken dan extra uit met bijvoorbeeld grote speurtochten, survivallen, toneel en dans workshops en sportclinics bij sportverenigingen.

© 2024 IKC Kameleon | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Plaats55 | Technische realisatie Sieronline B.V.